Hélène Wagener

Hélène Wagener (1969, Tilburg) is werkzaam in de wijkverpleging, journalistiek en doet de redactie voor het Reeshofjournaal.

Ze is getrouwd en moeder van drie dochters en twee stiefkinderen.

Hélène: ‘Ik heb altijd een druk leven gehad. Recent moest ik  een zware nekoperatie ondergaan. Ik ben de neurochirurg dankbaar dat hij een verlamming wist te voorkomen. De afgelopen maanden heb ik veel levenslessen geleerd. Ik pluk de dag en geniet intens van alle mooie momenten.

Verder ben ik dol op lezen, het maken van bos- of strandwandelingen, Zeeuws-Vlaanderen, Amsterdam en het zorgen voor! Want ook verplegen is een passie.

Het creëren van een spannend verhaal kost mij weinig moeite, ik ga er geheel in op!’

Onder het pseudoniem Hélène Rietman publiceerde zij in diverse genres, overwegend bij de Tilburgse uitgever Multi Media.

LINKS

Facebook: https://www.facebook.com/helene.wagener.9

Bibliografie

De Oorkonde

De Oorkonde is een boeiende thriller van auteur Hélène Wagener. Het gaat over Blanche die niet alleen is gevlucht voor een psychopaat, maar ook voor haar eigen verleden. Zij ontdekt dat haar kersverse echtgenoot Tom via sms’jes, Messenger en Skype communiceert met alias Moontje. Gaat hij alleen digitaal vreemd?

Lees meer…