Uitgeverijen

Je hebt veel tijd besteed aan het schrijven van je verhaal en hebt ervaren dat het moeilijk is om een uitgever te vinden die je boek wil publiceren. Soms is het moeilijk om de juiste uitgeverij te vinden die ook geen moeite spaart om jouw boek te promoten. Hieronder willen we enkele uitgeverijen van boeken voorstellen die je kunnen helpen bij het publiceren van jouw boek.

Uitgeverijen in Vlaanderen

Uitgeverijen in Vlaanderen, is een nieuwe website die een lijst bevat van uitgeverijen van boeken en tijdschriften.
Het loont de moeite m ook daar eens te kijken.

Vlaanderen:
Uitgeverij StoryLand
Koralenhoeve 15
2160 Wommelgem

email: info@storyland.be
web: www.storyland.be

Nederland:
Uitgeverij StoryLand is lid van CB Compact. De boeken van StoryLand zijn leverbaar via het Centraal Boekhuis en online

Aantal aangesloten auteurs: ?

Uitgeverij StoryLand

Uitgeverij StoryLand (Wommelgem, België) werd gelanceerd in augustus 2019 met als doel ondersteuning te bieden aan auteurs, en een zo groot mogelijk lezerspubliek te bereiken met fictie en non-fictie boeken, waaronder vakboeken, en autobiografische boeken.

Bij StoryLand zien we een boek niet als een product, maar het embryo gecreëerd door een auteur, welke we met alle mogelijke zorgen moeten omringen opdat het zijn weg zou vinden naar het grote lezerspubliek. We willen dit kind niet weghalen bij de auteur, maar hem juist alle mogelijkheden en begeleiding bieden om zelf zijn geesteskind te laten groeien en er met recht en rede fier op te zijn.

Het is net daarom dat we met StoryLand, naar ons gevoel, de ideale formule hebben ontwikkeld waarin we de auteur centraal stellen en onszelf volledig ten dienste van zijn project. De auteur moet de volle 100% van de winst ontvangen en alle rechten op zijn werk behouden.

We kijken dan ook reikhalzend uit naar de manuscripten, fictie of non-fictie, en hopen zo een waardevolle relatie met elke auteur op te bouwen. We heten auteurs dan ook van harte welkom bij StoryLand.

Je manuscript insturen

Het manuscript doorsturen doe je via hun website.

 

Manuscript insturen