Interview met Raymond Rombout

Raymond Rombout, de man achter het boek.     Naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwste boek “De Zalige Moordenaar” hadden we een gesprek met Raymond Rombout. Raymond stelt zichzelf voor, waar hij woont, wat hij gestudeerd heeft en waar hij gewerkt heeft....

Lees meer

Ruben Sinnaeve stelt zichzelf en zijn boek voor

Ruben Sinnaeve stelt zich voor     Ergens in het Brugse ommeland woont Ruben Sinnaeve, auteur van het prachtige fantasy boek: “Gids naar Nergens”. Omdat we hem vanwege de corona-maatregelen niet konden interviewen, vroegen we hem om zichzelf en zijn boek via een korte...

Lees meer

Boekvoorstelling van De Groenhove Methode

Op Woensdag 11 December hield Jeanine Groeneweg, voor de ongeveer 150 aanwezigen in de grote zaal van het Wit Toreke te Aarschot, haar boekvoorstelling van De Groenhove Methode. Een  boek dat gaat over hoe kleuren ons leven beïnvloeden en hoe we kleuren kunnen gebruiken om ons leven aangenamer en succesvoller te maken.

Lees meer

Boekvoorstelling Honderd Kamers van Maxime Paredis

Videoverslag van de boekvoorstelling “Honderd Kamers” van Maxime Paredis in de bibliotheek van De Pinte. Met een introductie door Burgemeester Vincent Van Peteghem. Het boek werd uitgegeven door Kramat en het cover design werd gerealiseerd door MaryDes Designs.

Lees meer

NEVELHEL Boektrailer

Het nieuwste boek van Erik Persoons is uit en werd overal warm onthaald. 
In de recensie van Peter Van Bavel wordt Nevelhel, en haar cover de hemel, ingeprezen.
Nu is ook de boektrailer uit.

Lees meer

Chris Bossers op de boekenbeurs met Bangkok Blues

Bangkok Blues is het nieuwste boek van auteur Chris Bossers. Het is een spannende thriller die zich deels afspeelt in Antwerpen en in de Thaise hoofdstad Bangkok. In dit artikel, met video, geven we jou meer informatie over het boek en vertellen we je over onze ontmoeting met hem op de boekenbeurs.

Lees meer

Signeersessies op de Boekenbeurs te Antwerpen

Dat Uitgeverij Kramat op de boekenbeurs aanwezig is, wist je al, maar hier kan je, dankzij MaryDes, ook op een hilarische manier de signeersessies van volgende auteurs te weten komen: Ronald Verheyen, Marina Defauw, Erik Persoons, Hélène Wagener en Rob Baetens.

Lees meer

Abonneer je nu

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul hieronder jouw gegevens in en klik op "Verzenden" om  jouw gegevens te bewaren.