NEVELHEL Boektrailer

NEVELHEL Boektrailer

Het nieuwste boek van Erik Persoons is uit en werd overal warm onthaald. 
In de recensie van Peter Van Bavel wordt Nevelhel, en haar cover de hemel, ingeprezen.
Nu is ook de boektrailer uit.

Lees meer
Chris Bossers op de boekenbeurs met Bangkok Blues

Chris Bossers op de boekenbeurs met Bangkok Blues

Bangkok Blues is het nieuwste boek van auteur Chris Bossers. Het is een spannende thriller die zich deels afspeelt in Antwerpen en in de Thaise hoofdstad Bangkok. In dit artikel, met video, geven we jou meer informatie over het boek en vertellen we je over onze ontmoeting met hem op de boekenbeurs.

Lees meer
Signeersessies op de Boekenbeurs te Antwerpen

Signeersessies op de Boekenbeurs te Antwerpen

Dat Uitgeverij Kramat op de boekenbeurs aanwezig is, wist je al, maar hier kan je, dankzij MaryDes, ook op een hilarische manier de signeersessies van volgende auteurs te weten komen: Ronald Verheyen, Marina Defauw, Erik Persoons, Hélène Wagener en Rob Baetens.

Lees meer

Boekvoorstelling De Oorkonde door Hélène Wagener

Op 17 juni presenteerde Hélène Wagener haar nieuwste boek “De Oorkonde” in het prachtige decor van boekhandel Gianotten te Tilburg. Het boekomslag werd ontworpen door MaryDes en werd uitgegeven door Kramat.

Lees meer
Jeugdboeken: voorstelling van Refugia door Erik Persoons

Jeugdboeken: voorstelling van Refugia door Erik Persoons

Op zaterdag 16 mei hield Auteur Erik Persoons, vooral bekend van een reeks jeugdboeken, een signeersessie in de Standaard Boekhandel te Beringen en dit naar aanleiding van de verschijning van zijn nieuwste boek “Refugia”. Een goede gelegenheid voor ons om even een gesprek met hem te hebben, en hem beter te leren kennen.

Lees meer
Auteurs en sociale media

Auteurs en sociale media

Tijden veranderen en auteurs zullen zelf  meer aandacht moeten besteden aan hun marketing, hun aanwezigheid op sociale media en initiatieven moeten ondernemen om zelf ook hun boek te promoten. De tijd dat uitsluitend de uitgeverij voor alle promotie zorgde is definitief voorbij. De meeste uitgeverijen beoordelen nu reeds auteurs op hun aanwezigheid op sociale media. Een goed boek geschreven hebben is één zaak, het onder de aandacht van een lezerspubliek te krijgen een andere.

Lees meer

Uitgeverij Kramat gaat samenwerking aan met MaryDes Designs

Uitgeverij Kramat gaat samenwerking aan met MaryDes Designs. MaryDes Designs is een Ierse maatschappij met Vlaamse roots. Doorheen de jaren hebben zij een stevige reputatie opgebouwd met het ontwerpen van boekomslagen. Het was dan ook een logische keuze van Kramat om een samenwerking met deze mensen aan te gaan en met hun kennis en ervaring een nieuw elan te geven aan Kramat en de dienstverlening aan haar auteurs. Lees hier wat MaryDes zo speciaal maakt.

Lees meer

Abonneer je nu

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul hieronder jouw gegevens in en klik op "Verzenden" om  jouw gegevens te bewaren.