Lezen voorziet de geest van kennismateriaal, het is door ons denken dat we ons eigen maken wat we lezen.John Locke

Ruben Sinnaeve

ruben-sinnaeve-headshot 230

Ruben Sinnaeve werd geboren in 1999 en woont in Hertsberge. Hij studeert Physics & Astronomy aan de universiteit van Gent en is monitor bij Sportklimmen West-Vlaanderen.
Ruben is een jongen met een hart voor avontuur. Als hij niet aan een rotswand hoog boven de grond hangt, dan studeert hij voor zijn favoriete wetenschap: fysica.
In 2020 debuteerde hij met Gids naar Nergens, een fantasie verhaal waarin hij zich meet met de groten.

Lees meer …

Caro Stans – Drowart

Auteur Caro Stans - Drowart

Als negenjarige begon ze zelf scenario’s te schrijven, kwam in contact met enkele tv-headwriters, kreeg opleidingen en stages, won een schrijfwedstrijd van een krant, kon mee op reis met acteurs en schrijvers en besefte dat ze haar roeping had gevonden.  Ze schreef, onder meer, mee aan sommige scenario’s van de soapserie: Familie.

Lees meer …

Auteurs

Ontdek auteurs die je meenemen in hun wereld. Verrijk jezelf met hun kennis, visie en humor. Verras jezelf en droom weg. Dompel jezelf onder in een goed verhaal of krijg nieuwe inzichten in zaken die belangrijk voor je zijn of waar je meer over wilde weten.  Hieronder staat een lijst met beschikbare auteurs. Als je op de link klikt brengt deze je naar een pagina waar je meer over de auteur en zijn, of haar, boeken te weten kan komen.  Laat je verrassen en bezoek ook de pagina’s van auteurs die je nog niet kende.

Scroll To Top

Lijst van auteurs (26)