[quotes-llama]

Wouter Polspoel

Wouter Polspoel werd geboren op 27 januari 1988 in Vilvoorde (België).
Al op heel jonge leeftijd weet Polspoel wat hij later wil worden: profvoetballer. Met de jaren groeit echter het besef dat de kans groot is dat dat niet zal lukken, maar Polspoel heeft ook een andere droom: journalist of auteur worden. Samen met Herman van Campenhout schreef hij Youra en het XXste konvooi.

Lees meer …

Maxime Paredis

Maxime Paredis (1990) werkt als auteur en vertaler in en rond Gent. Zijn directe, meeslepende schrijfstijl schept fascinerende personages, die zich wanhopig staande proberen te houden in een web van leugens. Honderd Kamers is zijn eerste boek.

Lees meer …

Auteurs

Ontdek auteurs die je meenemen in hun wereld. Verrijk jezelf met hun kennis, visie en humor. Verras jezelf en droom weg. Dompel jezelf onder in een goed verhaal of krijg nieuwe inzichten in zaken die belangrijk voor je zijn of waar je meer over wilde weten.  Hieronder staat een lijst met beschikbare auteurs. Als je op de link klikt brengt deze je naar een pagina waar je meer over de auteur en zijn, of haar, boeken te weten kan komen.  Laat je verrassen en bezoek ook de pagina’s van auteurs die je nog niet kende.

Scroll To Top

Lijst van auteurs (20)