Bij menig werk van een beroemd man zou ik liever lezen wat hij heeft weggestreept dan wat hij heeft laten staan.G.C. Lichtenberg

 Een kans op zes

Een kans op zes-Petra Spark- MaryDes Designs

Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Franse Azurenkust verdwijnt Alexandra’s zevenjarige zoon Daan spoorloos, hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt ze een anonieme brief, iemand lijkt meer te weten over zijn verdwijning.

Lees meer…

Ella & Fati

Fatima is de dochter van een Palestijns echtpaar dat naar Antwerpen is geëmigreerd. Ella is joodse. Bij toeval ontmoeten ze elkaar. Ella en Fati vinden elkaar sympathiek maar als Fati hoort dat Ella een Joods meisje is, heeft ze toch haar bedenkingen. Zal hun vriendschap ooit aanvaard worden?

Alweer een schitterend boek van Herman Van Campenhout.

Lees meer…

Boeken

Blader en ontdek boeken van bekende en minder bekende auteurs. Maak kennis met verrassende onderwerpen die je kunnen boeien. Het is alsof je rondsnuffelt in een uitgebreide bibliotheek en voldoening krijgt als je dat boek vindt waarnaar je al zo lang op zoek bent. Gebruik de categorieën en het zoekveld om snel het boek te vinden dat jou interesseert.