Bezwering

Bezwering is het eerste deel van de Ars Goetia- trilogie waarin alles wat magisch is ruim aan bod komt.

Jaren geleden zijn de ouders en zus van Cassandra ontvoerd door de demonenkoning. Waarom weet ze niet. Maar ze heeft er alles voor over om hen uit zijn klauwen te bevrijden. Elke nacht roept ze een willekeurige demon op in de hoop te weten te komen hoe ze haar familie kan redden. Tot dusver zonder succes.
Wanneer haar nachtelijke bezigheden de aandacht trekken van het vampierentribunaal en haar verboden wordt zich nog in te laten met demonen, zet ze alles op alles en roept de hulp in van de plaatselijke demonenmeester.

Maar zijn zijn beweegredenen om haar te helpen wel zo onschuldig?

“Bezwering” is Nadia De Vriendt’s eerste volwaardige roman. Tot stand gekomen dankzij haar (soms over-) actieve fantasie en haar geeky fascinatie voor alles wat anders is.

Verschijningsdatum: Februari 2019
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: paperback
ISBN: 9789462420939

 

Bestel nu

Over de auteur

Nadia De Vriendt

Zolang ze het zich al kan herinneren, schrijft Nadia. Als zevenjarige begon ze vol goede moed aan haar eerste boek. Pen in de ene hand, notitieboekje met ezelsoren in de andere.

Lees meer over Nadia De Vriendt

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

super, leest heel vlot

Rated 5 out of 5
maart 19, 2019

dit boekt leest heel vlot. Er zit zeker genoeg spanning in wat maakt dat je het boek niet wil weg leggen maar in 1 ruk uitlezen. Ik wacht ongeduldig op een tweede deel.

Nancy

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.