De gekuiste versie

Soms heb je van die dromen die je wakker houden tot je ze uitvoert

Schoonmaakster Susan verdoezelt sporen van overspel in een hotelkamer in opdracht van advocaat Geys. Wanneer Susan in de kamer een enveloppe vindt, ziet ze kans om in één klap het geld voor haar cruise te vergaren. Alleen, hiervoor moet ze haar eigen regels overtreden en komt komt hierdoor steeds dieper in de problemen. Het vergt al haar creativiteit om al die problemen op te lossen, waardoor ze een gat in de markt ontdekt en een andere invulling geeft aan haar beroep.

Stuk tekst uit boek

Ik heb geen greintje energie meer in mijn lijf. Het eerste half uur was het ergste, maar daarna kon ik beter afstand nemen van wat ik zag en wilde ik die smurrie zo snel mogelijk weg. Tenslotte is poetsen mijn ding.
Ik, brave Susan, heb zonet mijn eerste plaats delict gereinigd. Alsof ik jaren niks anders gedaan heb. En dat ik er zo nuchter ben bij gebleven, ondanks de drie glazen porto. Mijn vader zou trots zijn op mij. Bij wijze van spreken dan, ik weet niet of hij dit goedgekeurd zou hebben, maar over het resultaat zou hij tevreden zijn.

‘De verschillende factoren waarvan je denkt dat het losse flodders zijn, komen in het plot samen tot een scherp schot.’
(De manipulator)
– Moon Kager, recensent Mustread or not –

Verschijningsdatum: juni 2018
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: Paperback
ISBN: 9789462420861

 

Bestel nu

Over de auteur

Anne Daniel (1971, Mechelen) is van opleiding juriste en woont, samen met haar man, tijdelijk in Nederland waar ze thrillers schrijft. Haar nieuwste boek: De Gekuiste Versie is weer suspense van begin tot einde.

Lees meer over Anne Daniel.

Globale beoordeling

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Schitterend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

 


Individuele beoordelingen van dit boek


Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.