De Verbondenen

De Verbondenen is een trilogie over een driehoeksrelatie met een vrouw die zich aangetrokken voelt tot twee mannen .

BOEK 1:  In DAAR GAAT ZE volgen we Marie, een jonge sterke vrouw die haar grote liefde misloopt. Ze zoekt haar weg tussen de warme gevoelens voor twee buitengewone mannen.

BOEK 2: In HET TIJ ZAL KEREN ontploft de boel en Marie verliest hen allebei. Ze verhuist naar Knokke om haar wonden te likken. Haar grote liefde vindt opnieuw de weg naar haar hart, maar drank, drugs en vrouwen gooien roet in het eten. En dan is er nog de eeuwige tweede.

BOEK 3: In VERBONDEN VOOR ALTIJD moet Marie een antwoord vinden op de vraag wat je doet als jouw man, die 5 jaar spoorloos is, plots weer in je leven komt en je inmiddels een stevige relatie hebt opgebouwd met een andere man.

Verschijningsdatum: december 2019
Uitgeverij: StoryLand
Verschijningsvorm: paperback
Aantal blz: 340
ISBN: 9781916268500

 

Koop nu

 

Over de auteur

Caro Stans – Drowart

In 1983 geboren om te spelen met letters, woorden en zinnen, bleek algauw dat Caro een passie voor de letteren ontwikkelde.
Toen ze negen jaar was begon ze zelf scenario’s te schrijven, kwam in contact met enkele tv-headwriters, kreeg opleidingen en stages, won een schrijfwedstrijd van een krant, kon mee op reis met acteurs en schrijvers en besefte dat ze haar roeping had gevonden

Lees meer overs Caro Stans Drowart

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

Topper in zijn genre

Rated 5 out of 5
februari 1, 2020

In De Verbondenen weet Caro Stans – Drowart op een geniale wijze de intieme relaties tussen 3 personen weer te geven. Plotwendingen en pittige dialogen maken dit een intrigerend boek dat je niet kan neerleggen.

JVdB

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.