Een kans op zes

Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Franse Azurenkust verdwijnt Alexandra’s zevenjarige zoon Daan spoorloos, hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt ze een anonieme brief, iemand lijkt meer te weten over zijn verdwijning. Wanneer Alexandra op een ochtend verdoofd ontwaakt in een huis aan de Middellandse zee dringt de gruwelijke waarheid tot haar door: ze zal zelf meemaken wat haar zoon veertien jaar geleden moest doorstaan.

Intussen worden er op het strand van het Franse Hyères lijken van zevenjarige jongetjes gevonden, witte opalen liggen in een kring om hen heen…

Is Alexandra het slachtoffer van deze ‘opaalmoordenaar’? Of ligt de sleutel tot de waarheid verborgen in het duistere verleden van Hyères?

Een kans op zes is een spannende thriller die zich afspeelt in een zuiderse omgeving.

 

 

Verschijningsdatum: april 2019
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: paper-back
ISBN: 9789462 420960

 

Bestel nu

Over de auteur

Petra Spark

Petra Spark (1976) studeerde communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. Ze schrijft spannende, meeslepende verhalen en debuteerde in 2017 met de thriller Artikel 13.
Steeds weer opnieuw slaagt ze erin om de lezers aan haar boeken gekluisterd te houden.

Lees meer over Petra Spark

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

Een kans op zes

Rated 5 out of 5
juni 9, 2019

Eerste hoofdstuk was zo spannend, dat ik even boek heb moeten wegleggen. Om even te bekomen

Tom Coen

Spannend boek dat vlot leest

Rated 5 out of 5
maart 27, 2019

Eén kans op zes is een spannend boek. Vlot geschreven, duidelijk leesbaar en met schitterende dialogen. Het overvalt je telkens met nieuwe plotwendingen en scenes die je doen nagelbijten. Ik kon het boek haast niet neerleggen. Prachtig !!!

JVdB

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.