Een visum voor Marina

Een visum voor Marina is een autobiografisch boek over de avontuurlijke zoektocht naar een Oekraïense  bruid. De auteur werd opgelicht, vastgehouden, kwam in levensbedreigende situaties terecht, en werd het slachtoffer van corruptie en bureaucratie.
Toch leerde hij een prachtig land kennen met een rijke geschiedenis en oersterke tradities.  Hij vertelt openlijk over cultuurverschillen, liefde en seks. Zijn verhaal vormt de rode draad maar gaandeweg leert men over historische gebeurtenissen, politieke situaties, toeristische steden, schoonheidsidealen en culinaire specialiteiten.

Waarom zijn mannen gefascineerd door Oost-Europese vrouwen en waarin verschillen deze van West-Europese vrouwen? Wat kunnen deze vrouwen van elkaar leren? Wat zijn de wolfijzers en schietgeweren die men bij dergelijke zoektocht tegenkomt?

Een soms grappig en ontroerend, maar vooral leerrijk en boeiend boek voor mannen en vrouwen.

 

“Het verhaal is openhartig, de tekst leest vlot en de happy ending illustreert mooi hoe optimisme vaak beloond wordt.” — Annelien Vranckx, New Business – Uitgeverij Van Halewyck

 

Verschijningsdatum 2de druk: September 2019
Uitgeverij: StoryLand
Verschijningsvorm: paperback
Aantal bladzijden: 236
ISBN: 9789463865685
Prijs: €16,90

 

Bestellen

Over de auteur

Joris Van den Bergh

Joris Van den Bergh behaalde het diploma van vastgoedmakelaar, studeerde IT, sales en marketing en werd software- en e-commerce ontwikkelaar. Hij schreef onder meer “Grijs en Grijzer” een kinderboek en een speciaal fotoboek over het ontstaan van, en de meningen over, het lettertype: Helvetica.

Lees meer over Joris Van den Bergh

Globale beoordeling

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Schitterend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%


Individuele beoordelingen van dit boek


Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.