Gids naar Nergens

Een meisje vindt een vreemd boek in een verboden bos. De volgende dag krijgt ze een raadselachtig bericht en belandt ze in een andere wereld. Het is geen veilig wonderland. Ze moet er vechten om te overleven en weet niet wie ze kan vertrouwen. Zij wil gewoon terug naar huis, maar er werken machten achter de schermen met andere plannen, en in al die samenzweringen staat zij centraal: Lieze, het stille meisje met het bijzondere boek.

Fantastische wezens, spectaculaire gevechten en bijzondere vriendschappen. Gids naar Nergens is één groot avontuur. Dit debuut van Ruben Sinnaeve is ronduit magisch. Een absolute aanrader voor liefhebbers van dit genre.

Verschijningsdatum: maart 2020
Uitgeverij: StoryLand
Verschijningsvorm: paperback
Aantal bladzijden: 238
ISBN: 9781916268524

 

Koop nu

Over de auteur

Ruben Sinnaeve

Ruben Sinnaeve werd geboren in 1999 en woont in Hertsberge.
Hij studeert Physics & Astronomy aan de universiteit van Gent en is monitor bij Sportklimmen West-Vlaanderen.

Lees meer over Ruben Sinnaeve

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%


Individuele beoordelingen van dit boek

Beklijvend en ontroerend, "fantasy" op zijn best

Rated 5 out of 5
februari 23, 2020

Fantastischer dan Narnia, fenomenaler dan Avatar en zo indrukwekkend als Lord of the Rings. Dit debuut van Ruben Sinnaeve is ronduit magisch. Een absolute aanrader voor liefhebbers van dit genre.
Ruben laat je meeleven met de avonturen van Lieze. Het laat je op geen moment los, telkens als je denkt dat je een rustpauze krijgt, breekt alle hel los en moet Lieze zien te overleven. Daarbij blijft ze dat kleine meisje dat niet onbeschadigd uit die confrontaties komt. Het is net deze breekbaarheid dat je als lezer zo nauw bij dit personage betrokken doet voelen. Je gaat voor haar supporteren, gaat haar ongewild adviseren en met haar meevoelen in moeilijke tijden. Een gevoelen dat sterker is dan jezelf. Gelukkig heeft Lieze een goed stel hersens en kan ze heel veel problemen zelf oplossen, een overlevingsinstinct en een gezonde portie mensenkennis, alhoewel dit in Nergens soms niet genoeg blijkt.
Gids naar nergens is één groot avontuur, waarop gebeurtenissen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Het stopt niet. Je bent nog aan het bekomen van de ene scene en daar heb je de volgende lading spanning al.
Je had het misschien al door, maar ik ben laaiend enthousiast over dit boek. Als je van “fantasy” houdt, dan is dit een boek dat je moet lezen. De korte zinnen in klare taal, maken dat je het allemaal voor je ziet gebeuren als in een film. Het is bangelijk hoe Ruben je meesleurt in dit avontuur van Lieze. Hij is een meesterlijk schrijver, een geniaal fantast, die niet moet onderdoen voor Tolkien of J.K. Rowling.
Wow, groot respect voor deze twintiger uit Vlaanderen, waar we terecht fier op mogen zijn.

JVdB

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.