Krachtig Ontwaken
Heksenzielen trilogie deel 1

Op de dag van haar zeventiende verjaardag worden Olivia’s magische krachten gewekt. Ze komt hierdoor flink in de problemen. Samen met haar beste vriend Nerd (Leonard) slaat ze op de vlucht. Ze vluchten niet naar een andere plaats maar naar een andere tijd… Daar ontmoeten ze nieuwe mensen, waaronder een verweesde zwaardvechtster met rood haar, een goed getrainde heks vol vlammende wraakgevoelens en een tirannieke tovenaar.

Wie kan haar iets bijleren over magie? Wie weet iets over haar verdwenen moeder?

‘Wat is die blauwe bol die voor mijn borst zweeft?’
’Dat is je ziel, je heksenziel… je bent een heks. Net zoals je moeder.’
‘Wat!’
’Je moeder… ze kon toveren. Ze had macht over water en alles wat uit water bestaat.’

Lees Krachtig Ontwaken, het eerste deel van de Hekzenzielentrilogie, geschreven door Maja Vermeulen. Dit spannende boek neemt je mee in een fantastische wereld vol magie waar Olivia en haar vrienden waanzinnige avonturen beleven. De eenvoudig leesbare stijl van Maja maakt het boek geschikt voor jong en oud.

Verschijningsdatum: mei 2019
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: paperback
ISBN: 9789462420977

 

Koop hier …

Over de auteur

Maja Vermeulen

Krachtig Ontwaken van Maja Vermeulen. Op de dag van haar zeventiende verjaardag worden Olivia’s magische krachten gewekt. Ze komt hierdoor flink in de problemen. Samen met haar beste vriend slaat ze op de vlucht. Niet naar een andere plaats maar naar een andere tijd.

Lees meer over Maja Vermeulen

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

Er gebeurt wat in dit boek

Rated 5 out of 5
mei 3, 2019

Zalig zo’n boek dat je meeneemt van het ene avontuur naar het andere. Maja heeft een heel vlotte schrijftaal die voor iedereen makkelijk leesbaar is. Je hebt ook als volwassene op geen enkel ogenblik het gevoel dat je een jeugdboek aan het lezen bent, want je rolt van de ene gebeurtenis in de andere en bent steeds weer benieuwt hoe de personages zich uit bepaalde situaties redden. Dit boek prikkelt jouw fantasie en je zal merken dat het heel moeilijk is om het niet in één ruk uit te lezen. Een echte aanrader.

JVdB

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.