Christine Geysen

Christine Geysen (1987) is de auteur van de “Als je Sterft” -trilogie. Ze is geboren in Lommel, gehuwd en de trotse mama van een zoontje. Ze is naast schrijfster ook dossierbeheerder voor een bedrijf in Leopoldsburg.

Christine is begonnen schrijven  toen ze nog in het derde leerjaar zat. Eerst heel korte verhaaltjes maar naarmate ze ouder werd nam ook de lengte van haar verhalen toe. In 2018 waagde ze de stap om haar werk ook te publiceren.

Uitgeverij Kramat was voor haar een logische keuze omdat zij veel boeken uitgeven voor jongvolwassenen. Volgens Hilde Van Oijstaeijen van Kramat is het uitzonderlijk dat je een schrijfster tegenkomt die vanaf haar eerste boek haar publiek weet aan te spreken, vast te grijpen, en niet meer loslaat. Christine Geysen is dan ook een bijzonder getalenteerd schrijfster en we kijken uit naar haar volgende boeken.

LINKS

Facebook: https://www.facebook.com/ccchristinegeysen

Bibliografie

Als je ademhaling stopt

Hoe zou jij reageren als je je eigen sterfdatum kon zien? En wat als je die van IEDEREEN kon zien? Van je beste vriendin, je pa en de liefde van je leven?
Als je ademhaling stopt” is het eerste deel uit de “Als je Sterft”-trilogie.

Lees meer over dit boek.