De Fatale Foto

Tim geniet van zijn eerste vakantiedag op de Antwerpse Groenplaats. Met zijn smartphone neemt hij wat fotootjes en legt hij bij toeval een moord vast. Dit is het begin van een reeks vreselijke gebeurtenissen. Tim moet van de politie met zijn familie onderduiken. Ze vertrekken naar het boekendorp Hay-on-Wye in Wales waar zijn oom en tante net als zijn ouders een boekenwinkeltje uitbaten. Maar op het moment dat zij daar arriveren wordt boekenkoning Richard dood in zijn tuin aangetroffen. Alles wijst erop dat een grote hond de dader is. Algauw blijkt dat iemand de legende van de Hond van de Baskervilles gebruikt om terreur te zaaien. Tim wordt ook in dit mysterie meegesleurd. En dan meldt de politie dat de moordenaar van de Groenplaats hem ook op het spoor is…
De zomervakantie van een gewone jongen draait uit op een ware nachtmerrie.

Bekijk ook het verslag van de voorstelling van dit boek op 23 maart 2018 in De Boekuil te Mortsel.

Verschijningsdatum: april 2018
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: Paperback
ISBN: 9789462420816

Bestel nu

Over de auteur

Ronald Verheyen (1951) voormalig leraar Engels is terug met een spannende jeugdthriller. In dit verhaal kan hij zijn kennis kwijt over de streek die hem nauw aan het hart ligt: de Welsh Borders en meer bepaald het boekendorp Hay-on-Wye.

Lees meer over Ronald Verheyen.

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

Het gaat vooruit

Rated 5 out of 5
september 9, 2018

De Fatale Foto is een typisch jeugdboek. Geen moeilijke woorden en geen langdradige beschrijvingen.
Het gaat vooruit in dit boek. De karakters zijn weinig uitgediept en laten daardoor alles over aan de verbeelding van de lezer. Een soms spannend en leuk boek dat zeker een jong publiek zal aanspreken.

Auteurs & Boeken

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.