Raymond Rombout

Raymond Rombout werkte voor zijn pensioen bij het bedrijfstijd-schrift van de NMBS en wijdt zich nu volop aan het schrijven.

Hij is een thrillerschrijver die naam maakt door originele plots te combineren met creatief taalgebruik. Hij is scherpzinnig, sociaal geëngageerd en bezit een goede timing voor humor.  Raymond is een “James Bond” expert, heeft daar verscheidene boeken over geschreven en is een veel gevraagd gastspreker over dit thema. Toch hebben James Bond en Arturo Dias weinig gemeen. De Arturo Dias-misdaadreeks geniet faam onder het groeiend aantal thrillerlezers.

Zijn actieheld Arturo Dias is een figuur die je zelden terugvindt in de wereld van de Nederlandstalige thriller: meevoelend maar doortastend, bevlogen maar realistisch. Dias is een man met een gekneusd verleden waardoor hij allergisch is voor onrecht. Dat brengt hem waar hij altijd graag wil zijn: te midden van de problemen. Arturo aarzelt nooit om zijn mening kracht bij te zetten.

LINKS

Website: http://rayrombout.be
Facebook: https://www.facebook.com/rayrombout/

Bibliografie

De Zalige Moordenaar

Een door het leger getrainde moordmachine keert terug van een buitenlandse missie en dan slaan alle stoppen door.
Hij zal de eerste seriemoordenaar van Mechelen worden en een intellectueel spelletje opzetten met de Mechelse recherche.

Meer…