Als je ademhaling stopt

Hoe zou jij reageren als je je eigen sterfdatum kon zien? En wat als je die van IEDEREEN kon zien? Van je beste vriendin, je pa en de liefde van je leven?

‘Als Je Ademhaling Stopt’ is het verhaal van de zeventienjarige Helia. Zij heeft een heel opmerkelijke gave: ze kan sterfdatums zien. Maar is dat wel een gave? Haar oma weet meer, maar zwijgt in alle talen. En Lex, de jongen voor wie ze al jaren een zwak heeft, heeft nu eindelijk ook interesse in haar. Of is dat allemaal wat té toevallig?

Als je ademhaling stopt van Christine Geysen is het eerste boek in de “Als je Sterft” trilogie uitgegeven door Uitgeverij Kramat. Marydes Designs creëerde het oogopvallend boekomslag welke reeds vele positieve reacties kreeg.

 

Verschijningsdatum: december 2018
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: hardcover
ISBN: 9789462420922

 

Bestel nu

Over de auteur

Christine Geysen

Christine Geysen (1987) is de auteur van de “Als je Sterft” -trilogie. Ze is geboren in Lommel, gehuwd en de trotse mama van een zoontje. Ze is naast schrijfster ook dossierbeheerder voor een bedrijf in Leopoldsburg.

Lees meer over Christine Geysen

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

Als je ademhaling stopt

Rated 5 out of 5
januari 19, 2019

Wat een uitgangspunt! Weten wanneer iedereen sterft… Geniaal!

Petra Spark

Intrigerend en meeslepend

Rated 5 out of 5
december 18, 2018

Het uitgangspunt van het boek is even bizar als fascinerend en intrigerend. De schrijfster neemt je mee vanaf de eerste bladzijde in een duidelijk verstaanbare taal. Wat zou je doen indien je wist wanneer iedereen in jouw omgeving zal sterven? Iets om over na te denken en moeilijk om mee te leven, zo blijkt in het boek. Ze schetst de leefwereld van jongeren, hun verliefdheid en onderlinge relaties en deze met een oudere generatie. Maar het boek is eveneens spannend en de tijd tikt meedogenloos weg. Er gebeurt heel wat in dit boek en je ervaart het als lezer alsof je er middenin zit.
Prachtig geschreven en ik kijk uit naar haar volgende boek.

jvdb

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.