De Groenhove Methode

We leven in een wereld vol kleuren.
Bewust of onbewust maken we keuzes in de kleuren die we dragen, waar we de muren van ons huis mee beschilderen of de wagen waarmee we rijden.
We hebben een voorkeur voor andere kleuren als we opgewekt zijn of als we ons een beetje “down” voelen.
Kleuren zeggen heel veel over onszelf en als je dat kan analyseren dan krijg je inzicht in jezelf of in anderen en kan je het beter begrijpen en eventueel bijsturen.

We leven in een wereld vol kleuren, en de kleuren die we kiezen zeggen iets over onszelf. Over hoe we ons voelen, wie we zijn… en veel meer, …. Kan je jou inbeelden welk voordeel de kennis van kleuren kan bieden bij zakelijke transacties, sollicitatiegesprekken of gewoon psychologische evaluaties.

Je goed voelen in je vel, heeft veel met kleuren te maken, en daarom is dit boek een echte aanrader. Jeanine Groeneweg legt er jou in uit hoe je kleuren kan interpreteren, wat de betekenis ervan is hoe je met kleuren je leven een positieve wending kan geven.

16 kleuren therapie

Mensen scheppen constant omstandigheden met hun gedachten en handelingen.
Er is dan ook een sterke verbinding tussen wat je denkt en de omstandigheden die zich manifesteren in je dagelijks leven.
Onze gedachten en handelingen ontspruiten uit oude patronen die we hebben opgeslagen. Deze oude patronen en de hieruit ontstane denkpatronen en gewoontes kunnen we analyseren en veranderen door middel van de 16 kleuren van de Groenhove Methode.
Het leren toepassen en doorgronden van de kleur- en schrijf therapie van de Groenhove Methode komt in dit boek aan bod als ook het belang van kleuren en hun werking op onszelf en onze omgeving.

Verschijningsdatum: december 2019
Uitgeverij: StoryLand
Verschijningsvorm: hardcover, volledige kleurendruk.
Aantal blz: 118
Prijs: €24
ISBN: 9781916268517

 

Bestel dit boek

Over de auteur

Jeanine Groeneweg

Jeanine behaalde verschillende certificaten/diploma’s o.a. Energetische anatomie, Energetisch coach, Script-As-Begeleider, Aromatherapie, Edelsteentherapeut, verschillende massageopleidingen waaronder o.a. Master in Chakra Stone Massage, gecertificeerd Herbalpad trainer bevoegd om massagetrainingen / workshops te geven in België, gecertificeerd Moorstempel trainer bevoegd om workshops / massagetrainingen te geven in België.

Lees meer over Jeanine Groeneweg

Globale beoordeling

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Schitterend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek


Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.