Er was eens PIJN

Er was eens pijn is een inspiratie zakboekje, een bundel van gedichten en korte verhalen waarin de auteur op een creatieve manier het spel tussen onze hersenspinsels en emoties weergeeft.

In deze bundel geeft zij woorden aan gevoelens en maakt zij emoties tot personages. Het doel van haar boek is enerzijds de lezer te inspireren en anderzijds te stimuleren om zich te verzoenen met zichzelf en, waar nodig, de kracht te verzamelen om niet op te geven. Kortom de rode draad in ‘Er was eens pijn’ is dat pijn, teleurstelling en verdriet niet het eindpunt is, maar vaak een voorbode van een nieuw begin.

Onderdeel van haar bundel is de steen van Verzoening (de Verzoensteen). De stenen hebben als doel om vrede te sluiten en het pad van verzoening en vergeving te bewandelen.

Verschijningsdatum: september 2019
Uitgeverij: StoryLand
Verschijningsvorm: hardcover
ISBN: 9789463865852

 

Bestellen

Over de auteur

Ingemar Francisca

Ingemar Francisca is Pedagoog, Familie mediator en Verzoener. Tevens zij de initiatiefnemer van de Verzoendag 2014 in Nederland en podcaster bij Er was eens Pijn – de podcast. In de podcast gaat zij in gesprek met vrouwen over hun verhaal van pijn, schaamte, vergeving en verzoening. Vanwege haar inspanningen werd zij genomineerd als finale kandidaat voor de juryprijs voor de titel Ambassadeur van de Verdraagzaamheid 2017 in Nederland.

Lees meer over Ingemar Francisca

Globale beoordeling

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Schitterend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek


Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.