Nevelhel

Een zelfmoordpoging, een drievoudige moordenaar, een mysterieuze verdwijning…

Sophie, psychiater op de PAAZ, wordt geconfronteerd met twee uitzonderlijke mannen die elkaar niet kunnen luchten maar toch als magneten naar elkaar toe worden getrokken. Op het ogenblik dat de mannen een deel worden van haar wereld, probeert er iemand binnen te dringen in haar privéleven. Houdt het één verband met het ander?
Moordenaar, slachtoffer, ambities, een doordeweeks bestaan… alles wordt waanzin.
Een psychopathische tijdbom is tot ontploffing gebracht.

Na ‘Kaakslag’ brengt Erik Persoons nu NEVELHEL. Deze psychologische thriller is nu beschikbaar in de boekhandel.

De typische ingrediënten voor een thriller zijn minder dominant aanwezig maar worden vervangen door een onderhuidse spanning, een groeien naar een climax terwijl de personages uit zijn boeken herkenbare, levendige personen worden met hun gaven en gebreken. Eriks betrachting is vooral om met zijn verhalen een spiegel voor onszelf voor te houden, een blik in onze ziel.

Verschijningsdatum: juni 2019
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: softcover
ISBN: 9789462421004

 

Bestel nu

Over de auteur

Erik Persoons

Erik Persoons (1965) woont met zijn vrouw Rita en zijn twee dochters, Irina en Ksenia, in Peer. Schrijven, literatuur en cultuur in het algemeen zijn al zijn hele leven zijn passie geweest.

Lees meer over Erik Persoons

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

Individuele beoordelingen van dit boek

Uitermate spannend

Rated 5 out of 5
juni 26, 2019

Erik weet duidelijk hoe je spanning moet opbouwen. Het is alsof je zelf middenin het verhaal zit. Je hoort geluiden, voelt dingen aan en ziet wat er gaande is. Kortom: je zit in je zetel en soms wil je het boek wegleggen omdat het te spannend voor je wordt, maar dat lukt niet. Het boek leest aangenaam en met een prachtig cover design van MaryDes designs is het al helemaal een aanrader.

JVdB

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.