Wolfmaan

In Roussillon, het okerdorp van de Provence, gebeurt een gruwelijke moord op een jonge toerist. Alles lijkt te wijzen op de aanval van een roofdier.
Tim en zijn familie vertrekken, toch een beetje ongerust, net dan op vakantie naar de regio. Ter plaatse maakt Tim er kennis met een familie die in de ogen van de dorpelingen de oorzaak zijn van alle ellende. De familie, waarvan enkele leden aan een overdadige haargroeiziekte lijden, wordt door een Nederlandse professor en zijn dochter aan allerlei tests onderworpen. Tim vindt dit allemaal een beetje vreemd en gaat op onderzoek.
Samen met zijn nichtje Rhian ontdekken ze de tragische waarheid van de familie Grenier…

Wolfmaan van Ronald Verheyen is een spannend boek voor jongere lezers.

Verschijningsdatum: Februari 2019
Uitgeverij: Kramat
Verschijningsvorm: paperback
ISBN: 9789462420946

 

Bestel nu

Over de auteur

Ronald Verheyen

Ronald Verheyen (1951) stond veertig jaar in het onderwijs als leraar Nederlands-Engels. Van jongs af is hij geïnteresseerd in dierkunde en paleontologie.

Lees meer over Ronald Verheyen

Globale beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Schitterend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Zwak0%
Verschrikkelijk0%

 


Individuele beoordelingen van dit boek

Zeer mooi boek.

Rated 5 out of 5
november 1, 2019

Ik ben een jongen van 13 die niet echt graag leest … Mama zocht op de boekenbeurs een ideaal boek voor mij en kwam dan auteur Ronald Verheyen tegen. Hij stelde zijn boek voor en mama dacht wel dat ik die graag zou lezen. En dat is/was zo. Ik kreeg het boek en bleef maar lezen… In een mum van tijd was die uit. Het boek is intrigerend en vlot om te lezen.

Xander Berckmans

Geef jouw beoordeling

LET OP: Teneinde spam of ongeoorloofde inhoud in onze beoordelingen te vermijden worden deze slechts geplaatst na goedkeuring.