Presentatie van het nieuwste boek van Jeanine Groeneweg: De Groenhove Methode

Op Woensdag 11 December hield Jeanine Groeneweg, voor de ongeveer 150 aanwezigen in de grote zaal van het Wit Toreke te Aarschot, haar boekvoorstelling van De Groenhove Methode. Een  boek dat gaat over hoe kleuren ons leven beïnvloeden en hoe we kleuren kunnen gebruiken om ons leven aangenamer en succesvoller te maken.

Het event werd mede geörganiseerd door uitgeverij StoryLand en de introductie werd gedaan door auteur en vriend:  Joris Van den Bergh.

Daarna stelde Mevrouw Bernadette De Cat, gemeenteraadslid te Heist op den Berg, die naast vele andere interesses en engagementen, een passie heeft voor cultuur, onderwijs en welzijn, een aantal vragen aan de auteur van het boek.

Er zijn kleuren die, die omwille van hun eigenschappen, heel bewust worden gekozen, andere kleuren gebruiken we minder bewust. Denk maar aan kleding. Je kleedt anders als je opgewekt bent dan wanneer je jou triestig voelt, of wanneer je ontspannen en relaxt thuis zit.

We leven in een wereld vol kleuren, en de kleuren die we kiezen zeggen iets over onszelf. Over hoe we ons voelen, wie we zijn… en veel meer, …. Kan je jou inbeelden welk voordeel de kennis van kleuren kan bieden bij zakelijke transacties, sollicitatiegesprekken of gewoon psychologische evaluaties.

Je goed voelen in je vel, heeft veel met kleuren te maken, en daarom is dit boek een echte aanrader. Jeanine Groeneweg legt er jou in uit hoe je kleuren kan interpreteren, wat de betekenis ervan is hoe je met kleuren je leven een positieve wending kan geven.

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij StoryLand en het prachtige cover design is alweer van MaryDes Designs.  Nu verkrijgbaar in de betere boekhandel of online.