Ruben Sinnaeve stelt zich voor

 

 

Ergens in het Brugse ommeland woont Ruben Sinnaeve, auteur van het prachtige fantasy boek: “Gids naar Nergens”. Omdat we hem vanwege de corona-maatregelen niet konden interviewen, vroegen we hem om zichzelf en zijn boek via een korte video voor te stellen. En Ruben zou Ruben niet mocht hij dat niet op een bijzondere manier doen.

Ruben heeft een passie voor klimmen.  Niets liever hangt hij aan een klim- of rotswand hoog boven de grond. Hij is een ervaren klimmer en heeft reeds menig vierduizender in de Alpen bedwongen, waaronder de Laginhorn in Zwitserland.

Daarnaast geeft Ruben klimlessen aan jongeren. Hij is een graag geziene monitor in sportkampen en kan goed met jongeren omgaan.

Deze ervaring gecombineerd met zijn passie voor fysica, geeft hem heel wat kennis om zijn verhalen nog spannender te maken. Het mag dus niet verwonderen dat zijn personages deze kennis gebruiken tijdens hun spannende avonturen.

Over Gids naar Nergens

Gids naar Nergens is een fantastisch verhaal waarin een meisje door omstandigheden in een vreemde wereld terecht komt, een wereld vol angstaanjagende wezens. Meteen staat haar leven op het spel en Lieze moet trachten te overleven. Daarbij krijgt ze hulp, maar is die hulp wel oprecht of zitten er duistere bedoelingen achter? Gaandeweg leert Lieze zich te behelpen en maakt ze nieuwe vrienden. Maar hoe raakt ze weer thuis?

Gids naar Nergens werd warm onthaald door het grote lezerspubliek en ontving reeds vele vijf-sterren beoordelingen. Een fantasy boek, niet enkel voor jongeren maar voor iedereen die zich jong voelt. Nu verkrijgbaar in de boekhandel of online.

Meer over Gids naar Nergens
Meer over Ruben Sinnaeve