Hélène Wagener op auteursenboeken.be

Een gedreven auteur versterkt Kramat

Onder de naam Hélène Rietman schreef ze boeken als: De Passant: Een mooi gedeeltelijk autobiografisch verhaal over een vrouw die in een benarde situatie terecht komt. Een verhaal waar het fictieve heden en verleden met elkaar verweven zijn.

Nu schrijft ze onder haar geboortenaam: Hélène Wagener en is ze overgestapt van uitgeverij Aspekt naar de Belgische uitgeverij Kramat.
‘Het aanbod van Kramat sprak me aan.’ Schrijft ze. Daarom had ze haar manuscript ingezonden en Kramat zag niet enkel een sterk verhaal in “De Oorkonde” maar ook een gedreven auteur achter het boek. De dagen dat auteurs enkel maar op hun uitgever rekenen om alles voor hen te doen zijn over. Er wordt meer van auteurs verwacht en Hélène weet dit. Het is prachtig om te zien hoe zij actief is op sociale media, hoe zij initiatieven ontwikkelt om zichzelf en haar boek in de kijker te zetten en investeert in promotiemateriaal om zo de marketing te ondersteunen.

 

Over Hélène Wagener

Auteur Hélène Wagener is werkzaam in de journalistiek en redactie voor het Reeshofjournaal.
Getrouwd en moeder van drie dochters en twee stiefkinderen.

Hélène: ‘ Ik heb altijd een druk leven gehad. Momenteel ben ik herstellende van een zware nekoperatie. Ik ben de neurochirurg dankbaar dat hij een verlamming wist te voorkomen. De afgelopen maanden heb ik veel levenslessen geleerd. Ik pluk de dag en geniet intens van alle mooie momenten.
Verder ben ik dol op lezen, het maken van bos of strandwandelingen, Zeeuws-Vlaanderen, Amsterdam en het zorgen voor! Want ook verplegen is een passie.
Het creëren van een spannend verhaal kost mij weinig moeite, ik ga er geheel in op!’

Wilhelmina Anna Elisabeth Hélène Wagener werd op 16 juni 1969 geboren in Tilburg. Onder het pseudoniem Hélène Rietman publiceerde zij in diverse genres, overwegend bij de Tilburgse uitgever Multi Media.
– De vloek van Krakkestein (2001, Multi Media), een kerstsprookje voor de jeugd vanaf 12 jaar.
– De Duinlanders (2005, uitgeverij De Eekhoorn), een avonturenboek voor de jeugd vanaf 10 jaar.
– De Passant (2007, uitgeverij Aspekt), thriller.

Over Tilburg:
– ‘Leven in de nieuwbouw’, in: Heikant en Stokhasselt toen en nu, (2002, uitgeverij Multi Media).
– ‘Jeugd in het Zand’, in Zand Reit Wandelbos de dingen die voorbijgaan (2006, uitgeverij Multi Media ).
– ‘Herinneringen aan de Reeshof’, in: Reeshof 50.000 nieuwe buren (2013, uitgeverij Multi Media ).
-Mede auteur Tilburgse verjaardagskalender Bezundere Meense.

 

De Oorkonde van Hélène Wagener. Cover design door MaryDes www.marydes.eu

De Oorkonde

De Oorkonde is een boeiende thriller van auteur Hélène Wagener. Het gaat over Blanche die niet alleen is gevlucht voor een psychopaat, maar ook voor haar eigen verleden.
Uitgeverij Kramat verwelkomt graag Hélène Wagener en hoopt op een lange en vruchtbare samenwerking. We wensen haar dan ook veel succes met haar nieuwste boek: “De Oorkonde”, die in juni verwacht wordt.
Boek cover design door MaryDes Designs